Ton van der velden

THEATER, FILM, TELEVISIE, COMMERCIALS, BEDRIJFSFILMS EN TRAININGEN

Get Adobe Flash player


Jan Klaasen en Katrijn

Het huwelijk is een grote poppenkast!


Dat begint al met de trouwerij en daarna wordt het alleen maar erger: uw koperen, zilveren, gouden en platina bruiloft! Wie kunnen dat beter laten zien hoe het vooral NIET moet! Gastheer Jan Klaasen en gastvrouw Katrijn ontvangen hun gasten op geheel eigen wijze. Zij ruimen op, ze serveren uw drankjes, maken een praatje en roddelen graag met u over het bruidspaar. En natuurlijk spreken zij het geachte bruidspaar vrolijk toe!

"Het huwelijk is een grote poppenkast!" is een vrolijke animatieact voor uw huwelijksfeest. 

Ton van der Velden (Jan Klaasen) heeft na zijn toneelopleiding gespeeld bij onder meer de Haagse Comedie, Nieuwe Comedie en Toneelwerkplaats. Daarnaast heeft Ton gewerkt als acteur in vrije producties, schoolvoorstellingen en televisierollen in Nederland en Belgie. Ton is een van de meest gevraagde acteurs voor feesten, festivals en evenementen.

Joanna van Kaam (Katrijn) heeft na haar toneelopleiding gewerkt als actrice bij onder meer Toneelgroep Acht Oktober (later Hollandia), jeugdtheatergroep Klef en het Theater van de Lach. Daarnaast heeft Joanna gewerkt als actrice in trainingen, later voor haar eigen bureau, Bureau Courage (www.bureaucourage.com). Vooral improvisatietoneel is haar grote liefde.
 © Tonvandervelden.nl ©