ANIMATIE-ACTS

 

kerstspecial

De Dickens Verteller en Scrooge

Ton van der Velden komt dit jaar naar uw kerstevenement met 2 animatie -acts voor de prijs van één.

2 x 30 minuten speelt hij de DICKENS VERTELLER en daarna 2 x 30 minuten SCROOGE

Vroegtijdig boeken is gewenst.

Vadertje Tijd

Een opvallend personage als de tijd belangrijk begint te worden. Een mooie animatie act zowel tussen het publiek door of als wassenbeeld tijdens de ontvangst van uw gasten.

voor feesten, recepties, Mondriaanthema’s en festivals

Mannetje Mondriaan

Een verrassende ontvangstact als uw gasten binnenkomen en plotseling worden afgestoft met een plumeau. Een leuke combinatie van mime- en acteerspel.

Mannetje Mondriaan loopt in een keurig Mondriaan-rokkostuum, compleet met strik, pet en koffertje, rond op uw evenement of festival. Hij loopt rechte lijnen en vlakken, zoals deze voorkomen op de schilderijen van Piet Mondriaan. De lijnen worden getrokken dwars door het publiek, over tafels, en over straten en pleinen. Een opvallende animatie act voor buitenevenementen!

De Mysterieuze Gast

Op beurzen wordt uw informatie op mysterieuze wijze overgebracht. Er gaat een grote nieuwsgierigheid ontstaan naar uw bedrijf of product. Zakenrelaties worden door deze mysterieuze gast met elkaar in contact gebracht.

verborgen theater

De Ober act

Via uitzendbureau voor horecapersoneel “De Gouden Handen” komt de Haagse Ober Harrie van Mosel bij uw gezelschap terecht. Hij kijkt eerst de kat uit de boom. Maakt een praatje hier en daar en gaat zich steeds meer op zijn gemak voelen….. Hij schijnt wel een aangeboren talent te hebben voor de romantiek en de literatuur. Interacties en improvisatie met de gasten zorgen voor hilariteit en verwarring. Een van de meest gevraagde oberacts in Nederland.

De schoonmaker

Helmuth is een oude hippie uit Hamburg. Hij heeft hier in Nederland een baantje als schoonmaker. Lekker makkelijk! Als hij opkomt met zijn bezem ontstaat er wat verwarring. Als charmeur zal hij er voor zorgen dat de gasten op de dansvloer terecht komen. Helmuth swingt lekker mee. Een leuke act als afsluiting van de avond.

De Stadsomroeper

Een moderne stadsomroeper in tulprokjas loopt als een komisch figuur op een festival of ander evenement en roept allerlei informatie om betreffende het programma of product. Tevens is deze figuur in Tulprokjas een leuke animatieact voor tulppresentaties op beurzen en Holland-happenings in binnen- en buitenland. De Holland-stand zal zeker de belangstelling krijgen die het verdient. Het uitdelen van programma’s, folders en ander publiciteitsmateriaal kan eveneens tot zijn taak behoren.