Leuk dat u mijn nieuwe website bezoekt en dat u ook nieuwsgierig bent wat ik op mijn weblog te vermelden heb. Ik ga hier leuke berichten schrijven en foto’s plaatsen over de Theaterherberg en over mijn activiteiten als acteur of gewoon zomaar een leuk bericht van wat mij bezig houdt. Ik maak veel foto’s met mijn mobiel.

Natuur- en sfeerfoto’s van mijn dagelijkse wandelingen samen met mijn hond Gino. Ook foto’s van mijn bezoek aan de stad Groningen. Of vermelding van een evenement of festival in Groningen en omstreken. Vaak ook een leuke combinatie om hier te overnachten en een evenement of museum te bezoeken. Of een arrangement wat ik bedenk door te gaan eten in een culinair restaurant in combinatie met mijn voorstelling “De Tocht naar het Hogeland van Groningen”.

De meeste gasten komen hier op basis van logies en ontbijt en met liefde geef ik u tips om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Tips over de heerlijke restaurantjes in de regio van culinair tot een ambachtelijke eierbal. Ik vertel u graag over het oude landschap vol met verhalen. Tips om te wandelen of fietsen in de omgeving.

De Theaterherberg is voor mij niet alleen maar een bed met een ontbijt. Het is meer! Het is de beleving die ik met gasten wil delen. De sfeer die ik hier heb gereeerd in de deel wat ooit mijn boerenschuur is geweest. Het ruimtelijke uitzicht vanuit mijn achtertuin met het wonderlijke licht met die schitterende wolkenluchten, het heerlijke ontbijt wat ik voor u klaar maak, de ochtendpoëzie na het ontbijt. Alles heeft met beleving te maken.

De Theaterherberg is net iets meer dan een gewone Bed&Breakfast. Iedereen is enthousiast bij binnenkomst en na een dag of een paar dagen gaan mijn gasten dankbaar weer weg. Daar doe ik het voor. Ik hoop u graag te mogen ontvangen in.